marți, 11 septembrie 2012

Cauti avocat gratuit online?

Cauti un avocat gratuit online? Aici poti gasi avocatul potrivit cazului tau si chiar mai mult gratis.
Cu totii dorim sa consultam parerea mai multor specialisti atunci cand avem o problema, acum puteti consulta un avocat online gratuit fara ca serviciile prestate sa fie platite. Avocatii vor oferi consultanta in orice problema pe care o intampinati.
Incepand de la probleme legate de la achizitiona pana la probleme cu autoritatile, avocatii inscrisi pe LicitatiiJuridice va vor sta oricand la dispozitie. Pentru inceput veti alege categoria care se potriveste cel mai bine cazului tau, vei completa informatiile cerute si in cel mai scurt timp vei fi contactat de unul dintre avocatii inscrisi in categoria respectiva. Daca nu ai ales categoria potrivita, unul dintre administratorii site-ului va iti va inscrie cazul in categoria potrivit pentru a fi contactat de avocatul potrivit.
Cand un avocat se decide sa te ajute noi te informam si iti trimitem datele lui, taxele de reprezentare si rating-urile oferite de ceilalti useri care au fost reprezentati.

11 comentarii:

  1. Caut un avocat sa ma reprezinte intr-un proces penal in Constanta, ca parte vatamata. va rog daca puteti sa ma indrumati catre avocati specializati in drept penal Constanta.
    adresa aura.silvana@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  2. buna ziua,ma numesc niculina perjoc,sora mea,maria perjoc,este divortata de 18 ani de sirbu traian,impreuna au un baiat in varsta de 24 ani sirbu liviu,in momentul divortului sa facut si partajarea apartamentului in parti egale,mama vrea sa ii cedeze fiului jumatatea ei,in schim doresc sa stiu ce dreptiri are fiul din jumatatea paterna,va multumesc,o zi buna

    RăspundețiȘtergere
  3. caut un avocat online de dorit gratis pentru a-mi acorda consultatii juridice in domeniul civil (sechestru, repararea prejudiciul moral, asigurarea obligatorie a transportului)
    gutudiana.iu@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  4. Buna ziua Am o intrebare .Dupa 4 ani de reorganizare daca a mai ramas o suma de plate se mai poate redistribui pe inca 1 an?

    RăspundețiȘtergere
  5. Buna ziua. Ma numedc Valentina si vreau sa stiu daca eu ca nepoata pot sa-mi revendic dreptul la mostenire din partea bunicului din partea mamei ea renuntand la dreptul ei . Va multumesc

    RăspundețiȘtergere
  6. buna am primit o garsoniera sub forma de donatie intrebarea mea este daca pot sa o vind.multumesc

    RăspundețiȘtergere
  7. Buna seara sint tatal unei fetite de3 ani rezultata din concubinaj cu o femeie ne am despartit deoarece ia a plecat in italia lasind fetita la bunici materni nu pot vedea copilul pentru ca nu imi petmit parinti ei ce as putea face sa mi vad fetita sau chiar sa obtin custodia minorei multumesc

    RăspundețiȘtergere
  8. Buna seara sint tatal unei fetite de3 ani rezultata din concubinaj cu o femeie ne am despartit deoarece ia a plecat in italia lasind fetita la bunici materni nu pot vedea copilul pentru ca nu imi petmit parinti ei ce as putea face sa mi vad fetita sau chiar sa obtin custodia minorei multumesc

    RăspundețiȘtergere
  9. Buna ziua!
    As dori sa-mi spuneti, va rog, daca in cazul preluarii unei firme (patiserie)sunt necesare reinnoirea autorizatiilor, avand in vedere ca se va schimba sediul social al firmei.Va multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  10. BunaE ziua, as dori sa-mi spuneti daca in cazul in care o persoana are domiciliu in apartamentul meu , dar nu locuieste aici ,in cazul meu aceasta persoana- fiul meu) MAJOR A PRIMIT O AMENDA RATUC -era fara bilet pe autobus in Cluj- sant obligata de lege sa platesc eu amenda. Eu nu am nici un venit- doar ajutor social de 150 lei lunar, dar m-au amenintat ca daca nu platesc imi sechestreaza lucrurile din casa.-ce pot sa fac? tel-0753520659-multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  11. BunaE ziua, as dori sa-mi spuneti daca in cazul in care o persoana are domiciliu in apartamentul meu , dar nu locuieste aici ,in cazul meu aceasta persoana- fiul meu) MAJOR A PRIMIT O AMENDA RATUC -era fara bilet pe autobus in Cluj- sant obligata de lege sa platesc eu amenda. Eu nu am nici un venit- doar ajutor social de 150 lei lunar, dar m-au amenintat ca daca nu platesc imi sechestreaza lucrurile din casa.-ce pot sa fac? tel-0753520659-multumesc.email-liviabesa@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere